miercuri, 29 mai 2013

Miercurea fără cuvinte..Caţa




Participaţi şi voi la  Miercurea fără cuvinte 
Vinovată este Carmen :)

14 comentarii :

  1. Este în lant, sau nu vad eu bine?!
    Saracuta, ce ochisori frumosi are!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, era legata, pentru ca era destul de rea, si nu ii dadeam drumul decat seara. Insa a murit.

      Ștergere
  2. Aruncă o privire gânditoare şi necăjită.
    Să ai o zi liniştiă.

    RăspundețiȘtergere
  3. Și mama mea stă la casă, are 2 câini frumoși-frumoși ...și mai stau legați, dar îi lasă și liberi ....zburdă nevoie mare ....dacă ar înțelege și că nu trebuie să distrugă straturile cu flori sau alte plante ...ar sta numai liberi prin curte :))))

    E frumoasă Cața!

    Să ai parte de o zi frumoasă! Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A murit, Caţa! A fost un caine deosebit, da statea legata, pentru ca era si agresiva cu strainii, si la tara mai ai o floare, un strat, ii dadeam drumul seara.

      Ștergere
  4. Fiind MFC, nu v-am putut da prea multe detalii, insa este vorba de o catelusa, pe numele ei Caţa, eu nu am vazut caine mai sufletist, mai bland, mai iubitor fata de stapani ca ea. Mi-a luminat copilaria, era doar un pumn de blana cu doi ochi blanzi cand am luat+o din oras si am dus.o la tara. De fiecare data cand vreun membru al familiei pleca, scheuna, scoatea ceva asemanator unui plans, iar cand veneam la fel insa scheunatul era mai mult ca un plans de bucurie. Niciodata vreaun caine nu a fost atat de loial. Nu trebuia sa ma uit sa vad cine vine, pentru ca avea un latrat diferit pentru straini, si altul pentru familie.
    Iar in ochii ei citeam intotdeauna iubire. A avut n catei, si la ce minte aveam ma duceam si puneam mana pe ei, si niciodata nu m-a muscat. O singura data m-a atentionat si atunci m-a impins cu botul, dar niciodata cu dintii.A murit acum cativa ani de batranete, am dat zilele acestea peste aceste poze. Nu stiu unde se duc cainii, dar cu siguranta e si un rai pentru ei. Odihneste'te in pace, Cata!

    RăspundețiȘtergere
  5. Răspunsuri
    1. Era cel mai bland, loial si inteligent caine pe care l-am avut vreodata. Mi s-a rupt sufletul cand a murit.

      Ștergere
  6. Îi poti citi in privire loialitatea si istetimea. O zi linistita!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce privire are! cat de mult te iubeste, se vede clar! Doamne de catat fidelitate pot fi in stare acesti patrupezi!
    Happy WW! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Pare plina de iubire si bunatate pentru stapanii ei. Si stiu ca asa era. Era fidelitatea in persoana, se simte.
    Am avut si noi o catelusa, care a murit la 13 ani. Tot de batranete si la fel ne-a durut sufletul cand a plecat. Era atat de rea cu strainii...nu intra nimeni in curte. Nu avea curaj. Si nu era legata fiindca nu suporta lantul :( Dar nici macar noi nu puteam pune mana pe ea...ne-ar fi muscat. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. In ultimii ani, saracuta nici nu mai auzea bine, trebuia sa-i vorbim foarte tare, nici dinti nu mai avea, nu mai putea sa roada, si se mai si inmuiase,nu mai era asa rea latra foarte rar, asta pentru ca atunci cand era mai tanara au muscat-o cativa caini exact de laringe..era sa moara si atunci, si a ramas cu o sensibilitate..Latra foarte gros.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce draguta e, imi pare rau s-o vad asa batrana. Nu numai oamenii imbatranesc si se vede, dar si animalele. Eu ador cainii.
    Seara frumoasa sa ai!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...