marți, 28 mai 2013

Citatul zilei

,,Răbdarea este amară, dar rodul său este dulce.''

J.J.Rousseau



Răbdarea nu a fost niciodată punctul meu forte, poate am pierdut prea mult timp aşteptând ceva ce nu avea să se întâmple, poate am aşteptat ca oameni dragi mie să se maturizeze.

Am pierdut prea mult timp răbdând, aşteptând, şi de multe ori mă întreb cât timp voi mai aştepta pentru a găsi acel echilibru în viaţa mea?

Însă ce nu ţi-e dat să ai, nu vei avea niciodată. Mă uit în jurul meu şi văd oameni care au familie, femei care se sprijină pe un bărbat, şi viceversa, şi mă gândesc oare nimeni niciodată nu va vedea în mine un om alături de care să-şi petreacă tot restul vieţii? Oare sunt un om atât de mizerabil încât dau numai de oamenii mizerabili care nu fac altceva decât să mai distrugă un pic din sufletul meu?



12 comentarii :

  1. Cum vrei sa vada oamenii ceva bun in tine daca tu insasi cauti ceva rau? Cine nu e langa tine inseamna ca nu merita sa fie si a lasat locul liber cuiva care sa merite cu adevarat!! Sa nu uiti asta!Nici nu stii cat de aproape e umarul pe care poti sa te rezemi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu caut nimic, am renuntat sa mai caut. Dar nu caut raul, poate il atrag,, nu mai stiu.

      Ștergere
  2. Speranta nu ne abandoneaza niciodata! Noi suntem cei care o abandonam pe ea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam asa este, cand dai doar de necazuri, chiar crezi ca Dumnezeu te-a abandonat, sau ca pur si simplu e acolo sus, si esti oarecum un pion pe tabla Lui de sah, fara putinta de a schimba ceva.

      Ștergere
    2. poate doar te pazeste de ceva rau atunci cand dai de drumuri fara sens....
      nu-ti zic vorbe inaltatoare, pt ca stiu ca sunt momente cand ele chiar nu te ajuta. Incearca sa nu te mai gandesti o perioada la subiectul asta....fa doar chestii care-ti plac, atata timp liber cat poti sa ai si apoi o sa vezi ca un suflet inviorat atrage atentia altfel! :)

      Ștergere
  3. Din experienta,cand renunti sa mai astepti ceva,atunci se poate intampla :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Se poate intampla ca tocmai cand nu mai astepti nimic...sa apara ceva. Nu dispera! Dar nici nu spera prea mult. Lasa lucrurile sa curga. Pur si simplu. Ti-am mai spus eu asta...
    Daca te consumi gandindu-te prea mult, cu nimic nu te ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Stiu aveti dreptate toate la timpul lor, nu e vorba ca nu am rabdare, pur si simplu mai imi spun si eu of-ul pe aici!

    RăspundețiȘtergere
  6. Pai...din pacate foarte rar dai de un barbat bun in ziua de azi. Subscriu in totalitate gandurilor tale. Cei de treaba sunt mereu luati!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...