marți, 26 ianuarie 2016

Lista mea de dorințe de pe Aoro.ro

Chiar dacă suntem în plină iarnă, mă gândesc la zilele cu soare, la primăvară, la ținute lejere, dar cred că mai avem de așteptat. Gerul și frigul se lasă cam greu plecate de la noi.


Până una alta, îmi petrec puținul timp liber visând la primăvară și la diferite haine și accesorii feminine.

Cum aș putea să mai alung monotonia iernii, dacă nu printr-o ședință de shopping online? Pentru mine, cumpărăturile online au devenit un foarte bun mod de relaxare și de alungare a stresului și a gândurilor negative. Timp nu prea am să merg în magazine, iar pe vremea aceasta geroasă nu aș ieși nici până la pâine, barem să mai merg prin magazine, astfel încât hellooo shopping online.

De data aceasta nu caut haine, ci câteva produse de beauty. Nu știu cum se face, dar parfumul pe care îl folosesc de obicei, s-a terminat, fardurile sunt și ele pe terminate, aș mai avea nevoie și de un tuș lichid. E musai să îmi iau altele noi.

Produse cosmetice nu prea mi-am comandat online, am cumpărat mai mult haine, dar nu zic nu, nici la acest capitol. 

Despre aoro.ro am auzit prima dată în mediul online, citind diferite review-uri pe blogurile de beauty, apoi am văzut o reclamă a site-ului și la televizor, așa că am intrat pe site, să văd ce pot găsi.
Desigur, am dat peste un magazin online de cosmetice, parfumuri, tot ceea ce ține de îngrijirea corpului în general, iar prețurile sunt chiar accesibile.

În materie de parfumuri de pe site, sunt foarte curioasă cum miroase Guess Seductive. Este o apă de toaletă, iar prețul mi se pare genial doar 49 ron. Am citit câteva review-uri pe diferite bloguri de beauty și am înțeles că este un parfum persistent, chiar dacă este apă de toaletă, și nu apă de parfum. Cu siguranță îmi va plăcea, căci este un parfum floral, dulce cu note de vanilie, tămâie și iris. Ador parfumurile dulci, iar esențele de floare de portocal, iasomie, iris, coacăze și pere, completează perfect acest parfum seducător. Brandul Guess este arhicunoscut în toată lumea, așa că o să îmi comand cu siguranță acest parfum.
Guess Seductive Eau de Toilette pentru femei

De pe site-ul Aoro, mi-a plăcut și această paletă de farduri Makeup Revolution Iconic 1. Vă spuneam mai sus, că am nevoie de farduri.  Îmi place că are 12 nuanțe care mai de care mai variate pentru diferite idei de make-up. Prețul este și el accesibil având în vedere că din review-urile citite de pe net, este un produs calitativ. Cu această paletă de farduri pot crea machiajul dorit în corelanță cu întreaga mea ținută.
Makeup Revolution Iconic 1 paleta farduri de ochi

Lista poate continua, căci pe site este paradisul produselor cosmetice, dar mă opresc aici, mai lăsăm și pe data viitoare.

Pe Aoro.ro, am văzut că prețul transportului prin curier este de 15 ron, nu este mult, așa că ai produsele dorite acasă,  fără să bați drumul magazinelor. 

VOI AȚI COMANDAT PRODUSE DE PE AORO.RO?

Dacă da, ce produse ați ales de pe site?



4 comentarii :

  1. Nu am comandat pe aoro.ro și pe niciun alt site. Sunt o persoană conservatoare și, dacă sunt mulțumită de o firmă, îi rămân fidelă. Eu îmi comand produsele de igienă și de cosmetică de la Yves Rocher. Mi-ar plăcea, totuși, paleta de farduri Makeup Revolution Iconic 1. Conține exact nuanțele care îmi plac și îmi stau bine. ☺

    Zi frumoasă, Ella!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu prea comand online. Sashka el isi tot comanda, eu inca sunt dupa metoda veche :) Sa ai o zi suoerba! Liuba x

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu am comandat pentru mine, a comandat sotul un parfum la super pret si a fos foarte multumit.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mmmm da ... mi-as dori si eu cateva parfumuri noi. Si toate preferatele mele le gasesc pe aoro :)

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...