joi, 12 noiembrie 2015

Shopping online cu Shein

Dragele mele,sper că ați avut o săptămână frumoasă și că week-end-ul care vine vă găsește voioase și sănătoase.

Nu prea am mai avut timp de postări personale, dar vă asigur că în fiecare articol pun suflet.


Azi aș vrea să vă vorbesc despre experiența mea de shopping online cu Shein.com

Shein.com este un site asiatic de haine și accesorii pentru femei. Îmi place aceste site că își respectă clienții și le oferă șansa achiziționării hainelor prin sistemul de puncte. În fiecare zi poți promova pe diferite retele de socializare 5 produse de pe site-ul lor,iar pentru acestea primești un număr de puncte,care acumulate îți dau șansa să cumperi haine.De exemplu 5000 de puncte înseamnă 50 de dolari. Dacă vrei să te înscrii și tu în acest program ai link-ul aici

Mi-am comandat și eu haine prin sistemul de puncte și pot spune că nu am fost dezamăgită de calitatea hainelor. Atunci când cumperi prin puncte, indiferent de valoarea comenzii plătești 15$ transportul.Nu e mult, mai ales dacă valoarea punctelor e mare.

Hainele au venit cam in maxim 4 săptămâni, prin Poșta Vamală. Pentru a vedea unde se află coletul tău ai opțiunea de tracking. Am observat că și cei de la Poșta Română au frumosul obicei să mai țină coletul prin țară.

Plata se face prin paypal sau transfer bancar.Eu am ales plata prin paypal și nu am avut probleme de niciun fel, trebuie să vă spun că la fiecare colet se mai adauga în jur de 1 euro, asigurarea coletului sau ceva de genul. La vamă, nu am plătit până acum alte taxe, deși am auzit de fete care au mai plătit.

Eu sunt încântată de acest site, mai ales că au haine foarte frumoase, variate și la prețuri destul de accesibile.
Am ales pentru voi, câteva hainuțe de pe site-ul Shein.








LINK

Dacă mai aveți întrebări, vă răspund cu mare drag!


2 comentarii :

  1. Eu am avut o saptamana wow, plina de culoare, de vorba buna si de lucruri frumoase, sper ca si tu la fel. superbe tinutele imi plac :). si ador shein. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat de mult imi place prima rochie, pacat ca nu are si marime pentru mine.
    xox

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...