marți, 4 august 2015

Crema pentru acnee Pell Amar-Review

În ultima vreme,m-am familiarizat destul de mult cu dermatocosmeticele,acele cosmetice ideale pentru piele, deoarece nu conțin parabeni, sunt hipoalergenice și sunt create în colaborare cu specialiștii în probleme ale pielii.



Demult timp mi-am dorit o cremă adaptată tenului meu gras cu tendințe acneice, pentru că atunci când tenul tău e gras nu poți folosi orice timp de cremă pentru că vei avea surpriză ca peste noapte tenul tău se se îngrașe excesiv și coșurile să apară ca ciupercile după ploaie. 
Nu a fost cazul atunci când am început să folosesc Crema pentru acnee de la Pell Amar din gama Bio Active S Acne.

Prezentare: crema a venit într-un recipient de plastic de 50ml.Culoarea este gălbuie, mirosul plăcut,fresh.




Se utilizează seara pe tenul curat.


Eu am folosit-o seara, după curățarea tenului cu gelul purificator de la Pell Amar. Puteți citi review-ul acestui produs chiar aici. Din punctul meu de vedere, este un duo de senzație, căci gelul curăță foarte bine tenul, iar crema hidratează, dar în același timp reglează excesul de sebum. 


Pentru mine, aceste 2 produse deja fac parte din ritualul meu de îngrijire.Mă bucur că am găsit produse atât de bune care să stopeze coșurile.

Crema intră repede în ten, și este nevoie de foarte puțină cremă pentru a o aplica pe tot tenul. Nu irită pielea, din contră coșurile mele au dispărut,nu dintr-o dată, dar cel puțin după câteva zile de utilizare elE s-au uscat.  Tenul nu mai pare uleios sau iritat. Este un produs foarte bun, pe care îl voi folosi mult timp de-acum încolo. Nu conține parabeni, sau parfum, cosmeticele Pell Amar știți că au în componență nămol sapropelic de la Balta Albă bogat în minerale și aminoacizi esențiali. Acest nămol cu proprietăți deosebite, au făcut din Pell Amar, un brand românesc de renume în toată lumea.

Crema este adaptată pentru tenul gras, mixt, sau cu tendințe acneice, prevenind apariția coșurilor și a microorganismelor cauzatoare de apariția acneei sau a punctelor negre. Din punctul meu de vedere, este o cremă care hidratează, dar în același timp tratează micile probleme ale tenul gras sau mixt cum ar fi: acneea, excesul de sebum, punctele negre.

După 2 săptămâni de utilizare, mă declar mai mult decât mulțumită, pentru că tenul meu este sănătos, dintr-o dată pare mai luminos, am scăpat de coșuri,excesul de sebum s-a diminuat, așa că dacă aveți tenul gras mixt și poate cu tendințe acneice vă recomand acest produs. Textura tenului meu este parcă alta, tenul este mai neted, iritațiile roșii s-au atenuat,din partea mea aceasta crema primește un mare DA sau mare 10!!!

.Zilele acestea m-am întâlnit cu o prietenă și chiar mi-a spus că am o altfel de strălucire, că arăt foarte bine. E și crema de vină, dar și dragostea bat-o vina :))

 Crema pentru acnee o gasiti online aici  la prețul de 49,60 lei, merită toți banii.



AȚI ÎNCERCAT VREODATĂ PRODUSE PELLAMAR?




3 comentarii :

  1. Chiar as avea nevoie si eu de un astfel de produs, mai ales ca am probleme cu acneea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai există marca Pell Amar??? Pe vremuri aveau nişte produse tare bune, iar pasta de dinţi mi-a vindecat imediat sângerările gingivale din copilărie. Ca multe alte lucruri bune, a dispărut şi asta...

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut,
    Da! Brandul romanesc Pell-Amar inca mai exista:) Dupa ce am incercat si eu anumite produse de la ei, m-am hotarat sa devin reprezentant. Astfel, pot cumpara produsele la un pret mult mai mic decat cel din DM sau farmacii si pot sa prezint produsele si prietenelor mele :) In plus, produsele vor putea fi gasite doar de la reprezentanti dupa sfarsitul acestui an.

    Printre voi nu sunt doritoare care ar vrea sa beneficieze si ele de preturi mai scazute si gama mai larga de produse?

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...