luni, 23 februarie 2015

Scaune de bucatarie pentru orice buzunar

Cât de curând mă voi muta la casa mea. Sper să nu intervina nimic și să reusesc, căci pentru mine acesta ar fi visul cel mai arzător la care visez cu ochii deschiși de ani buni. Deja am început să îmi fac mii de gânduri, despre cum o voi decora,despre culoarea pereților, mobilă, covoare.etc.Vă dați seama, că nu o să am prea mulți bani să cumpăr toate cele necesare,dar încet, încet, le voi face pe toate.Voință este, determinare la fel, lipsește un buget, care se va echilibra pas cu pas.Mobila pentru dormitor o am, nu am însă mobilă de bucătărie. Bugetul meu nu include încă mobila de bucătărie, dar o masă și 2 scaune de bucatarie tot sper să îmi iau. Acum doar nu o să mănânc pe jos, nu? Așa că am căutat pe net, diverse oferte la scaune și mobilă de bucătărie, și mi-am făcut o idee cu privire la costuri și modele.

Mă tentează aceste scaune de bucătărie care se găsesc și pe negru, dar pe bej, mai ales că spătarul scaunului a fost special creat pentru a odihni coloana vertebrală, observați că spătarul este ușor curbat. Discopatia mea cere un confort chiar și privitor la scaune, și m-a bucurat să aflu că iată designerii de scaune de bucătărie s-au gândit și la oamenii care au probleme cu spatele. Designul este modern și atractiv așă că le voi lua în calcul pentru viitoarea mea bucătărie.

Că tot vorbeam de odihna coloanei vertebrale ce spuneți de un scaun de masaj? Wow, deci acesta este visul meu, mai ales că problemele cu spatele necesită masaj zilnic.Voi ce spuneți, ați alege un astfel de scaun care vă oferă relaxare la birou? Are și un taburete pentru susținerea picioarelor. Mă gândesc că pentru cei care petrec multe ore pe scaun la birou, un astfel de scaun e ideal.

*transport gratuit la acest model



14 comentarii :

  1. Interesant articolul;dar scaunul de masaj e super;mi-ar place si mie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Arcidalia pentru aprecieri, si mie mi-a ramas gandul la scaunul de masaj, deocamdata nu e in buget.

      Ștergere
  2. Hm, un scaun de masaj, exact ce-mi trebuie mie pentru relaxare totala dupa ce vin seara de la munca obosita si epuizata de parca as veni de la aratul si sapatul ogorului. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te cred, draga mea si eu vin terminata de la serviciu, cred ca stresul e de vina, si un astfel de scaun ar fi o binecuvantare pentru noi.

      Ștergere
  3. Mie una imi face cu ochiul scaunul tip fotoliu,cred ca este cel mai potrivit ...te poti relaxa atat la birou cat si acasa avand un astfel de scaun!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e foarte frumos si comod scaunul tip fotoliu. O seara buna!

      Ștergere
  4. modelul ala de scaun de bucatarie e si pe placul meu dar eu as alege pe bej; e si comod si ieftin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, arata foarte bine si scaunul de bucatarie bej,cred ca se si curata foarte usor.

      Ștergere
  5. Răspunsuri
    1. Da, mie imi spui? E un vis pentru orice femeie care isi doreste rasfat si relaxare.

      Ștergere
  6. Sunt faine amandoua...din pacate eu deocamdata nu imi permit sa imi iau dar cine stie, pe viitor...sper ca curand sa imi amenajez si eu casuta :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate vin la timpul lor,Lavinia, sa dea Domnul sa fii la casa ta la timpul potrivit cu omul potrivit, si sa ne spui ce scaune de bucatarie ti-ai luat :)

      Ștergere
  7. Sunt frumoase ambele modele alese de tine,sper sa iti indeplinesti visul cat de curand! Scaunul cu masaj e super, imi face cu ochiul,deocamdata insa raman cu admiratul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne ajuta, si mie imi place mult scaunul de masaj, ar fi un vis devenit realitate.

      Ștergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...