luni, 26 ianuarie 2015

Produse de îngrijire L'Occitane

Povestea L'Occitane începe în anul 1976, când tânărul Olivier Baussan în vârstă de 23 de ani, cu un distilator vechi, obține primele uleiuri esentiale de rozmarin. Cu o tradiție de 39 de ani, L Occitane oferă produse cosmetice de calitate obținute din ingrediente naturale, dar și parfumuri. Grija pentru calitate, cât și beneficiile produselor, fac din L'Occitane en Provence o poveste de succes. Pe site-ul lor sunt multe reduceri de până la 70%.

Prietena mea mi-a spus că de curând a încercat și ea produse din gama L'Occitane și am fost curioasă să văd ce fel de produse mi s-ar potrivi și mie.

Pentru că primele riduri și-au făcut deja apariția, mă tentează un produs care să fie bun și eficient pentru ridurile de expresie.

Lotiunea Divine cu extract de Imortele cu ulei esențial de imortele care îmbunătățește circulația și ajută la producerea de colagen atât de necesar sănătății pielii.Conține și alte ingrediente naturale benefice pielii cum ar fi: mierea, acid hialuronic, ulei esențial de mirt organic.




De pe site-ul lor, aș mai comanda Gelul pentru curățarea feței cu extract de Angelica pentru că am nevoie de un gel care să îndepărteze machiajul și impuritățile.Apa de angelică protejează împotriva acțiunii radicalilor liberi.

Tu ce produs L Occitane folosești sau ți-ai dori să folosești?



3 comentarii :

  1. nu am folosit din pacate nici un astfel de produs,dar as fi foarte incantata sa le pot incerca!

    RăspundețiȘtergere
  2. le ador, am un parfum care miroase a primavara, asa miroase primavara pentru mine!

    RăspundețiȘtergere
  3. eu folosesc spuma demachianta cu angelica si lamaie de la L'Occitane si face minuni pe tenul meu gras

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...