luni, 27 noiembrie 2017

Pachetele speciale Tesori d’Oriente – pune pauză și... Lasă totul să aștepte!

 Pachetele speciale Tesori d’Oriente – pune pauză și...
Lasă totul să aștepte!


Tesori d’Oriente vine și în acest an cu paletă variată de cadouri pentru sărbători:5 pachete diferite din 9 game, cutii-cadou care conțin produsele de îngrijire din gamele binecunoscute, dar și game noi, disponibile la raft doar în această perioadă și doar în această formulă.


Pentru crearea momentelor de wellness în intimitatea propriei case, pachetele speciale Tesori d’Oriente sunt însoțite și de cadouri: accesoriile pentru masaj, lumânările colorate aromatice, săculețele elegante pentru hainesau săpunurile parfumate creează adevărate clipe de răsfăț și evadare din rutina zilnică.

Pachetele Tesori d’Oriente ce conţin Eau de Toilette 100 ml, Gel de duş 250 ml şi Lumânare aromatică – 39,4 lei fiecare

O lumânare produsă din ceară de înaltă calitate, cu un mix de uleiuri esențiale, este secretul transformării unui moment obișnuit într-o clipă de relaxare totală.
Aromele seducătoare vin sub forma parfumurilor și gelurilorde duș din gamele Fior di Loto, Mosc Alb, Byzantium și gama specială Jasmin di Giava (disponibilă doar ȋn această perioadă). Aceasta din urmă revelează mireasma senzuală a florii de iasomie, floare pe care hindușii o numesc ”lumina lunii”.
Deconectare totală, o evadare pe tărâmuri exotice cu ajutorul ritualului de îngrijire – aceasta este cea mai simplă metodă de a lăsa totul să aștepte!



Pachetele Tesori d’Oriente ce conţin Eau de Toilette 100 ml, Gel de duş 250 ml şi Săculeț parfumat– 39,4 lei fiecare

Ritualurile din Estul Îndepărtat ajută la păstrarea unei stări interioare de armonie și liniște sufletească: gamele speciale Ayurveda și Orchidea della Cina (ambele disponibile doar ȋn această perioadă), alături de gama lansată anul acesta, Japanese Rituals, aduc mai aproape filozofia orientală care ne învăță să trăim și să apreciem mai mult prezentul.
Săculețul elegant se parfumează cu aromele intense pulverizând de câteva ori, se lasă 10-15 minute pentru ca parfumul să intre în profunzime, apoi se așază între haine.


Pachetele Tesori d’Oriente ce conţin Eau de Toilette 100 ml, Gel de duş 250 ml şi Accesoriu pentru masaj – 39,4 lei fiecare


Gamele clasice cu arome condimentate –Hammam și Royal Oud– vin în pachetelede sărbători cu un cadou special: un accesoriu pentru masaj confecţionatdin lemn natural, cu o formă ergonomică, inspirat deprodusele profesionale folosite în centrele orientale de wellness.Accesoriul pentru masaj completează ritualul de îngrijire Tesori d’Oriente, ajutând la regenerarea și tonifierea pielii.

Pachetele Tesori d’Oriente ce conţin Eau de Toilette 100 ml şi Deo Spray 150 ml – 31,41 lei fiecare

Parfumurile exotice ale gamelor Tesori d’Oriente se completează perfect ȋn pachetele-cadou care conțin apă de toaletă și deodorant spray. Gama disponibilă doar în această perioadă este Orchidea della Cina, o gamă definită de aroma afrodiziacă a orhideei.
Gamele Hammam și Fior di Loto întregesc această ofertă de pachete și aduc o aromă puternică de mosc alb, ulei de argan și flori de portocal.



Pachetele Tesori d’Oriente ce conţin Eau de Toilette 100 ml şi Săpun aromatic – 27,3 lei fiecare

Pe lângă apa de toaletă cu un ambalaj elegant și practic, de 100 ml, care poate fi purtat cu ușurință în geanta de zi sau în bagajul de călătorie, pachetele de sărbători vin și cu un săpun solid, care hidratează și îngrijește pielea, lăsând-o parfumată timp ȋndelungat.
Gamelor clasice, Hammam și Fior di Loto, li se alătură gama în ediție limitată, disponibilă doar în această perioadă, Orchidea della Cina.


Fă un cadou sau fă-ţi un cadou şi #Lasătotulsăaștepte ȋn timp ce te bucuri de clipe de relaxare cu pachetele speciale de la Tesori d’Oriente!





Tesori d’Oriente Romania
www.instagram.com/tesori_doriente_romania/
www.facebook.com/tesoridorienteromania/
 




Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...