luni, 14 martie 2016

Cenușăreasa modernă are cea mai bună nașă: CarmineShoes

Dacă ar fi fost să aleagă un singur lucru fără de care nu ar fi putut trăi și pe care l-ar fi luat cu siguranță dacă ar fi fost să eșueze pe o plajă pustie erau pantofii. Ciudat, nu? Alte femei s-ar fi gândit la tigăi, lenjerii de pat, telefoane mobile, dar ea nu era o casnică oarecare, ci o femeie independentă, sigură pe ea, care iubea pantofii.
Zilnic primea pe mail oferte pantofi damă, dar devenise fana unui singur magazin online unde găsea pantofi de calitate la prețuri accesibile.

Carmina pe cât de independentă era, avea nevoie în viața ei de iubire. Visa la ziua, când îl va întâlni pe prințul din povestea ei desigur și care o va face să se îndrăgostească iremediabil, pe loc. Dacă nu avea să fie dragoste la prima vedere, atunci nu va fi nimic. 

Era sfârșitul de an, la serviciu avea să fie petrecerea anuală de Crăciun, pe care șefii ei o dădeau în fiecare an. 
Nu știa exact ce rochie va purta, dar pantofii stiletto Red Queen aveau să fie piesa de rezistență. 
Erau pantofii pe care și comandase cu ceva timp în urmă de pe site-ul care culmea îi purta numele, și care devenise cel mai iubit magazin online pantofi Carmine Shoes...

Putea afirma cu mâna pe Biblia pantofilor, dacă aceasta ar fi existat, că acest site, era ca nașa bună din povestea Cenușăresei, căci aici găsea mereu perechea perfectă de pantofi creată parcă după visele ei.

Revenind la Carmina, fără prea multe așteptări că își va întâlni iubirea la o banală petrecere de birou, se aranjă totuși pentru a arată ireproșabil. Poate pantofii stiletto roșii îi vor purta noroc. Poate. Iar uneori lucrurile bune se întâmplă atunci când te aștepți mai puțin.

Aceleași fețe parcă ușor mai vesele de data aceasta, cu gândul că poate peste 2 zile vor lua concediu, dar hei, din celălalt colț al sălii cineva o privea insistent. Încercă să își ascundă privirea de el, dar fără să își dea seama, bărbatul misterios era lângă ea: Îmi acordați acest dans? o întrebă el.

Carmina se roși toată, poate devenise mai roșie decât pantofii ei și da, acceptase invitația străinului. Chiar și invitația lui parcă era desprinsă din filmele de dragoste pe care le devora singură în fiecare zi de vineri seara.

Nu își pierduse pantofii ca în povestea Cenușăresei, dar Carmina își pierduse iremediabil capul și inima. Era exact așa cum visase: dragoste la prima vedere. Poate pantofii ei roșii preferați chiar îi purtaseră noroc. 

Peste un an de zile, pantofii roșii aveau să fie schimbați cu pantofii albi de mireasă, căci Carmina și prințul ei, aveau să devină soț și soție. Ceremonia nu avea să fie fastuoasă, doar oamenii dragi care să fie alături la acest frumos eveniment.

And they lived happily ever after.. și Carmine Shoes le veghea din umbră liniștea conjugală, ca o nașă bună, căci la fiecare aniversare a lor, prințul ei îi dăruia câte o pereche de pantofi. Era ritualul lor secret și cadoul ideal pentru Carmina, o Cenușăreasă modernă care găsise prințul ce o încălța doar pe ea. Nu avea nevoie de mai multe femei ca să știe că ea e femeia ideală. 

E O JUNGLĂ AFARĂ, dar Carmine știa să poarte pantofii potriviți și să își țină prințul lângă ea, cu iubire și respect. Happily ever after nu este o poveste de basm este o alegere. O alegere frumoasă în care înveți să iubești și să te iubești.

Și-am încălecat pe-o șa și v-am spus povestea așa...
LOGO Carmine

O idee marca Spring SuperBlog 2016-proba 5


3 comentarii :

  1. foarte faini stiletto, la o rochie neagra cred ca ar da o pata de culoare

    RăspundețiȘtergere
  2. o poveste dragutza,ador pantofii si in special pe cei rosii,am avut o pereche cu toc putin mai gros rosu cu putin negru ,superbi ce mai ,am iubit acei pantofi si parca si acum .SUSPIN.dupa ei

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumosi pantofii. Acum nu mai pot purta tocuri atat de inalte.

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...