duminică, 7 februarie 2016

Flori de lux-din dragoste pentru flori și oameni

Încerca de vreo două zile să ia legătura cu ea. Avea telefonul închis, la ușa ei nu răspundea nimeni sau poate, ea era acasă și uitându-se pe vizor nu dorea să îi răspundă. 
 La serviciul ei, nu îndrăznea să apară, nu dorea să îi creeze probleme. Poate trebuia să îi mai acorde timp, să lase timpul să vindece rănile pe care i le făcuse cu bună știință.
Dar, el nu vroia să o piardă, această tăcere a ei, îl trezise la realitate și astfel realizase că nu putea trăi fără ea și trebuia cu orice preț să o determine să îl ierte.

Vremurile grele, cer măsuri disperate, sau ceva de genul, așa că eroul nostru să îi spunem Mihai apelă la vechea armă a bărbatului pentru a recupera femeia pierdută: un buchet de flori. Dar nu doar unul singur, ci în fiecare zi îi trimitea un buchet de lalele, preferatele iubitei sale. Habar nu avea, dacă Elena le arunca, dar știa sigur că le primea. 
În fiecare zi, Elena primea un buchet de lalele de aiciEra și ușor pentru Mihai să realizeze comanda căci găsise o florărie online care îi livra florile dorite simplu și rapid, iar gratuit avea la dispoziție o felicitare în care cu fiecare buchet îi scria iubitei sale câte un mesaj de dragoste.

Se spune că dragostea începe cu un simplu sărut, dragostea lor însă a reînceput cu un buchet de lalele. Poate părea un clișeu, dar uneori un simplu buchet oferit la momentul potrivit poate topi distanțe și apropia inimi. Buchetul doar a reușit să îi aducă aproape, restul urmau să îl facă împreună.

Iată că la 5 ani de la acel eveniment, Elena și Mihai își planificau nunta. Rana de atunci o dăduseră uitării, iar acum se iubeau mai mult ca niciodată. 
Desigur, aveau să apeleze la florăria online care îi reunise, pentru a găsi aranjamente florale de nuntă ieftine de la Flori de lux 


De ce au ales ei Floridelux.ro?
1. Diversitatea aranjamentelor florale și a buchetelor de flori, peste 5000 de produse din care puteau alege. Aici găsiseră: buchetul de mireasă, buchetul nașei, lumânări pentru nuntă, cocarde, aranjamente florală pentru restaurant, ca să nu mai spunem de buchetele superbe de flori pe care el putea să i le trimită Elenei de ziua ei, de 8 Martie sau cu orice altă ocazie.


2. Cardul de membru oferă discounturi de 20 % la toate comenzile.


3. Prețuri accesibile pentru orice buzunar.

4. Imaginația nu are limite, poți avea orice buchet de flori dorit și orice aranjament floral visat.

5. Livrare gratuită + felicitare gratuită. 

6. 100% bani înapoi dacă nu ești mulțumit. Dar de atâția ani de când comanda flori la ei, Mihai nu întâlnise această problemă :)


Povestea lor e desprinsă din viața de zi cu zi. 
Pentru mai multe povești cu flori, idei de cadouri,  accesați și site-ul Petale de viață

Drag prieten masculin, care mai rătăcești pe acest site, NU UITA....

floridelux flori sfantul valentin

2 comentarii :

  1. ce buchet superb...mi-ar place i mie sa primesc mai des flori

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac florile. Imi place sa le privesc si sa le admir dar unele buchete sunt exagerat de scumpe si sincer prefer altfel de cadouri! :)

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...