marți, 12 ianuarie 2016

Când neprevăzutul apare, Telecredit iți sare-n apărare

Se ia una bucată bugetară, cu salariul net de vreo 1000 lei. Bani din care bugetara noastră trebuie să achite rata la banca, să plătescă cheltuielile casei, telefon, internet, nu mai punem la socoteală mâncarea.


Banii desigur sunt socotiți de n ori, cam greu să îți ajungă banii până luna următoare, mai ales când apare neprevăzutul. Știți voi, se sparge vreo conductă la baie, se strică ceva la mașină, se defectează frigiderul, boilerul, te sună vreo rudă peste noapte că are nuntă și normal că trebuie să te duci căci ai obligație, iar lista poate continua.

Cum rezolvăm problema bugetarei care a terminat banii și neprevăzutul nu mai poate aștepta? De unde să ia bani? Să facă iar o altă rată la bancă când de abea o plătește și pe asta? Să ia de la prietenii care nu au nici ei? Să se ploconească părinților? Să spargă pușculița prin care bate vântul?

Nu! Soluția la neprezăvut este Telecredit, o instituție non bancară acreditată de BNR ce îți poate împrumuta banii de care ai nevoie fără să apelezi la bănci, prieteni sau rude. 

Nu poți împrumuta sume mari, dacă ești la prima aplicare poți cere maxim 500 ron. Dar atunci când ai nevoie, de exemplu, să mergi la un botez, sau ai nevoie urgentă de bani pentru medicamente, suma îți va fi mai mult decât utilă. O dată ce devii client, suma împrumutată crește până la 1500 ron.

Cum poți obține împrumutul? Simplu și rapid, totul se întâmpla online, prin intermediul internetului. Îți faci cont pe site, introduci datele tale, iar împrumutul ți se acorda chiar în aceeași zi. Banii îți sunt virați în contul tău, fără să bați n drumuri pe la bănci, fără să semnezi n documente. Ultima dată când am scos bani de la bancă, nici nu vreau să mă gândesc câtă maculatură am semnat și câte documente am avut nevoie. Cu Telecredit, scapi de birocrație și drumuri pe la bancă, nu ai nevoie decât o copie a cărții tale de identitate semnată conform cu originalul și scanată și un extras de cont pe ultimele 30 de zile. Toate documentele necesare le trimiți online din contul tău la secțiunea Adaugă document. Poți să ai și alte credite, acest lucru nu contează la Telecredit. 

Cum plătești împrumutul? Alegi o perioadă de rambursare, iar la data scadentă, banii îți sunt retrași automat din cont.

Dacă ai nevoie de un împrumut rapid, ai la îndemână o variantă rapidă. Telecredit îți poate fi prietenul de care ai nevoie atunci când te afli în impas. Cu toții trecem prin perioade în care parcă ne-ar mai trebui urgent bani cash pentru diferite situații. 
Am învățat din experiență că atunci când ai nevoie de bani e mai bine să nu știe nimeni, pentru că de multe ori dacă ceri  prietenilor sau rudelor, acestea nu sunt tocmai binevoitoare. 

Așa că pe viitor, pot cere bani fără rușine de la noul meu prieten Telecredit. Nu va știi nimeni, decât eu și Telecredit, prietenul care nu judecă pe nimeni, prietenul care la nevoie îți oferă împrumutul dorit.


Telecredit logo3 comentarii :

 1. Eu tot prefer sa imprumut fara sa stie toata lumea. Ca lumea in primul rand se intereseaza pentru ce ai nevoie si dupa ce afla raspunsul iti spune ca nu :))

  O seara frumoasa voua!!! Liuba x

  RăspundețiȘtergere
 2. Numele meu este domnul Carter Collins, eu sunt un creditor privat, care da
  împrumut la persoane fizice și juridice. Ați fost refuzat
  de atât de multe bănci? Ai nevoie de finanțare pentru a stabili afacerea dvs.? Do
  aveți nevoie finanțare pentru extinderea afacerii dumneavoastră? Sau ai nevoie de o
  imprumut personal?. contactați-ne acum :: cartercreditunionoffer.link@gmail.com

  Debitori FORMULAR DATE

  1) numele dumneavoastră:
  2) SEX:
  3) Țara ta:
  4) ocupația dumneavoastră:
  5) Stare civila:
  6) Telefon:
  7) venitul lunar:
  8) Adresa:
  9) SCOP:
  10) CREDIT CERERE:
  11) CREDIT DURATA:

  Daca sunteti interesati sa ne contactati prin e-mail copie acest: cartercreditunionoffer.link@gmail.com
  Salutări
  Mr Carter Collins

  RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...