duminică, 6 decembrie 2015

Coolpad-cel mai nou smartphone din România

Dacă Moș Nicolae nu a venit la voi, sau poate nu aveți nicio idee despre un cadou de sărbători, vă spun eu că nu veți da greș cu un smartphone Coolpad Modena.

Brandul Coolpad este nou sosit pe piața telefoanelor mobile din România. Coolpad ocupă locul 4 în China și locul 7 la nivel mondial, locuri fruntașe care atestă succesul acestui Brand având în vedere că sunt peste 1000 de branduri. Raportul calitate-preț îi recomandă pe pe chinezii de la Coolpad,care activează pe piața telefoniei mobile din 1993.

Recunosc că m-a atras design-ul modern și subțire, care pare desprins din filmele S.F.Am senzația că smartphone-urile sunt parcă gadgeturi din viitor, care sunt într-o continuuă schimbare, impresionând cu funcții performante.

Coolpad Modena foto


Coolpad Modena poate fi achiziționat de pe site-urile Emag și Media Galaxy. Pe lângă design-ul minimalist, smartphone-ul Coolpad are un mare plus din punctul meu de vedere.Camera de 8MP permite surprinderea momentelor din viața ta la o calitate deosebită. Dar stai, asta nu e totul, cu opțiunea No Backdrop poți șterge persoane în mișcare din fotografie. Cool, nu?

În plus, pentru fanii selfie-urilor camera frontală de 2 MP vă puteți juca la nesfârșit creând cele mai reușite selfie-uri. Bateria de 2500Ah vă oferă ore nesfârșite de convorbiri sau navigat pe net. 

Cred că oricine își dorește un smartphone, de aceea îl puteți ajuta și voi pe Moșul,cu un smarphone Coolpad modern și accesibil ca preț. Nu îmi permit să dau mulți bani pe un smartphone și dacă mi-aș permite consider că poți cumpăra ceva performant și bun la un preț decent.

V-am spus că Modena este Dual Sim care folosește gesturi inteligente de exemplu atunci când smartphone-ul este în stand-by se trasează o singură literă pentru a ajunge instant la acțiunea dorită. C- pentru a forma un număr, E- pentru a naviga pe net, M pentru muzică.Super COOL!

Pentru cei interesați de detalii tehnice, vă pot spune că sistemul de operare este Android 5.1,memoria internă este de 8GB.Se poate adăuga  micro sd de până la 32GB,iar display-ul este de 5.5inch qHD. 

Disponibil pe 3 variante de culori:alb, negru și argintiu, pentru mine Coolpad este un smarphone cool care îmi oferă o navigare ușoară pe net, fotografii de înaltă calitate, funcții inteligente și o autonomie de până la 8 ore pentru 3G.


Coolpad Romania vă oferă smartphone-uri performante care pot concura cu alte branduri celebre.


Un comentariu :

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...