luni, 16 noiembrie 2015

The best gift ever..bestwatch

Timpul nu mai are răbdare cu noi, sau poate noi nu mai avem răbdare cu el? Alergăm mereu după ceva, după cineva, suntem presați de termene limită,de nenumărate probleme, dar uităm un lucru esențial: timpul se măsoară și în momentele frumoase. O îmbrățișare, un zâmbet, un film bun, o plimbare sunt câteva elemente care ar trebui să facă parte din rutina zilnică, din orele ceasului pe care îl purtăm.

Iubirea nu are nevoie de un ceas ca să facă parte din viața noastra, dar iubirea are nevoie de fapte pentru a crește zi de zi.

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași mărunți, e timpul să le arătam celor din viața noastră toată prețuirea și iubirea noastră.Iubitul meu merită tot ce este mai bun și pentru a-i mulțumi pentru cei peste 2 ani împreună, m-am gândit la un ceas Casio. Ce poate fi mai frumos și mai util decât un accesoriu care nu se demodează niciodată?
Ceasul este un cadou practic, care indiferent de timpuri continuua să fie un accesoriu vital, ancorat în realitate,amintindu-ne că trebuie să prețuim fiecare moment care trece pe lângă noi. Îmi plac mult aceste ceasuri Casio căci se potrivesc oricărui stil, atât pentru bărbații care adoptă un stil elegant, dar și pentru un cei care preferă stilul casual sau sport.

Voi ce m-ați sfătui să aleg pentru Iubitul meu?Eu le-aș alege pe amândoua, mai ales că cel roșu s-ar potrivi de minune la serviciul activ pe care îl are soțul meu, iar cel argintiu va fi accesoriul care ar completa o ținută elegantă atunci când ieșim seara la un restaurant.

Ceasurile Casio sunt de origine japoneză, firma Casio remarcându-se prin produse accesibile ca preț și de o calitate foarte bună.Istoria ceasului Casio începe în anul 1957, când familia Kashio pune bazele unei afaceri având în prim plan un accesoriu atât de util:ceasul Prețul unui ceas Casio pe bestwatch pornește de la 69 ron și ajunge la peste 200 ron în funcție de model și de funcțiile ceasului.

Indiferent de alegere, un astfel de cadou îi va aminti iubitului meu de toate momentele frumoase împreună.  Îi va aminti de primul nostru sărut, de prima noastră întâlnire, de primul te iubesc, de ziua când ne-am hotărât să ne mutăm împreună, de atâtea și atâtea clipe frumoase. Timpul petrecut împreună nu are preț și nici nu se poate măsura în totalitate cu  liniile unui ceas, dar un ceas cu siguranță de va ajuta să prețuim fiecare secundă a vieții noastre.

Pentru scepticii care nu mai văd utilitatea unui ceas în avalanșa de smartphone-uri, vă spun de ce aș cumpăra un ceas:
- ceasul îți arată mereu ora exactă fără să ai teama că bateria de la telefon se va descărca,căci sunt unele baterii care țin ani de zile.
-ceasul este un accesoriu care niciodată nu se demodează.
-poți găsi ceasuri cu multe funcții smart adaptate stilului tău.
-ceasul este un excelent cadou pentru oricine.

Am zis că dacă pe bestwatch.ro sunt multe reduceri, o să aleg un ceas și pentru mine, sunt destule modele de ceasuri dama, mai ales că de mult timp tot zic că îmi iau un ceas. Așa sunt femeile, văd reduceri și automat nu se pot abține să se lase de acest ,,viciu'' atât de plăcut și relaxant.

VOI PURTAȚI CEAS?4 comentarii :

 1. Nu, nu port ceas. :) Nu mai port de pe la inceputul anilor 1990, pentru ca tot timpul aruncam o privire la ceas (devenise tic). Aveam si atunci ceas in casa, stiam la ce ora sa plec pentru a nu intarzia; sunt si ceasuri publice si daca nu... intreb. Azi, cei mai multi au telefoane, nu se mai inghesuie multi la ceasuri. Nu am nici telefon mobil. :) Si mereu ajung la timp oriunde trebuie sa ajung - au altii ceas sau telefon mobil. :) Dar imi plac ceasurile - am cateva piese in colectie (dar nu-s "de colectie") :)

  RăspundețiȘtergere
 2. nu mai port de ceva timp ceas, decat ca si accesoru la ocazie ..primul imi place ar fi ideal cadou pt al meu

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu port ceas, dar as vrea un ceas pentru sotul meu, cred ca o sa ii comand si eu unul.

  RăspundețiȘtergere
 4. Ceasurile Casio sunt foarte bune. Nici nu costa exagerat

  RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...