miercuri, 11 noiembrie 2015

Silky Nutrix Fluid ser restructurant-review

Hello, my dear ladies! Azi, aș vrea să vă prezint un produs pentru păr Silky Nutrix Fluid ser restructurant
Descrierea oficială: Tratament instantaneu și fără clătire, îmbogățit cu extract de ceai verde, pentru a avea un păr strălucitor, moale și ușor de pieptănat.
Mod de folosire: Se va aplica produsul pe părul umed sau uscat, distribuindu-l pe toată lungimea și pe vârfuri, fără a se clăti, trecând apoi la coafare.
Produsul l-am comandat de pe site-ul Pentru Corpul Tău, un site online unde puteți găsi produse cosmetice la cele mai bune prețuri. 

Este primul produs încercat de mine din gamă Silky, creat de o firmă din Italia,HSA Cosmetics.Am aflat că această firmă produce produse profesionale pentru păr, folosite de mulți stiliști.

Prezentare: un ambalaj practic, de 100 ml cu o pompită pentru dozarea produsului.Consistența serului este asemănătoare unei creme, îmi place mult și mirosul de ceai verde.

Eu l-am aplicat și pe părul uscat, dar și umed. Pe părul umed,l-am aplicat fără clătire și am observat că părul devine destul de mătăsos și ușor de pieptănat.Mirosul fresh al serului se păstrează destul de mult timp în păr. Aplicat pe părul uscat, dă strălucire părului, îl face ușor de coafat și de pieptănat.

În cele 3 săptămâni de utilizare zilnică, nu am constatat o îngrășare a părului, dar eu am renunțat în acest timp la folosirea balsamului de păr pentru a vedea efectele acestui ser. 

Îmi place acest produs, mai ales că nu prea am timp să îmi aranjez părul, și cu acest ser, părul meu arată mult mai bine, se aranjează mult mai ușor și parcă strălucește. Mă tentează să încerc și alte produse din această gamă.
PREȚ: 19,90ron pe site-ul Pentru Corpul Tau


VOI L-AȚI ÎNCERCAT?




Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...