joi, 19 noiembrie 2015

Magazinul lui Moș Crăciun- Dwyn Shop

Viața este alcătuită din atâtea momente frumoase,dar prinși de problemele zilnice, uităm să apreciem viața așa cum este. Momentele petrecute în familie sudează legătura dintre membrii familiei.


În week-end,noua ne place să ne relaxăm în fața televizorului, să vedem un film bun, să comandăm o pizza și să lenevim împreună.Poate, pentru unii pare banal, dar după o săptămână de muncă, așa arată pentru noi, o seara relaxantă. De mult timp, oftăm după un televizor performant, așa că ne-am uitat și noi la promotiile de Black Friday la televizoare. Nu a fost o prioritate să ne cumpărăm un LED dar la așa promoții  nu puteam să rămânem doar cu admiratul.

După ce ne-am pus la masa discuțiilor, am hotărât că dacă se apropie sărbătorile să ne facem un cadou comun: un televizor led, mai ales că este ceva ce ne dorim amândoi de foarte mult timp. Așa că adio televizor cu tub în spate, bun venit televizor de ultima generație.

Iubitul meu îmi spune printre altele: Dar dacă luam un led, nu vrei să luam și o consola pentru jocuri? 
-Cum o să le plătim? îi spun eu.
-Simplu,facem credit, nici nu trebuie să ieșim din casă,contractul de credit ne vine acasă..

Privindu-l, îmi dau seama că deși adult în toată firea, bărbații rămân niște copii care refuză să crească, iar acest lucru mă amuză și în același timp mă face să îl îndrăgesc și mai tare. ,,Console joc? se aude și vocea răsfățatului casei. Mami, mami, vreau și eu una, la grădinița mi-a spus Mario că el se joacă niște jocuri la televizor cu consola.Luam, mami, luam? ''Și uite așa, mami aflată în minoritate nu are încotro și cedează la rugămințile masculilor alfa ai casei. Oi fi eu șefa, dar din când în când nu pot să nu cedez unor rugăminți și ochișori atât de dornici ca ai băieților mei.

Știti vorba aceea, socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, ei bine, deși pornisem pe ideea să cumpăr un singur produs, m-am trezit comandând 2 produse. Nu sunt fană jocuri, dar parcă presimt că o să mă las acaparată și eu de jocurile băieților mei.

,,Mami, mami ești cea mai bună mami din lume, îmi spune băiețelul meu și asta mă topește instantaneuu.'' Cum să nu fiu bună, doar mereu le fac pe plac băieților mei adorabili. Și uite așa, un simplu site online, a devenit magazinul lui Moș Crăciun, locul de unde vin toate lucrurile utile care fac viața unei familii fericită.

Intră și tu pe Dwyn și profită de promoții, ai de unde alege din  cele peste 25.000 de produse.

Iată ce avantaje ai pe site-ul Dwyn:

-poți cumpăra produse în rate.

-dacă ai un produs vechi îl poți da la schimb prin programul buy back, și lua un produs nou la un preț redus.

-dacă ești din București, produsul îți este livrat în aceeași zi, pentru cei din provincie în 24 de ore.

-pentru fiecare produs achiziționat primești un număr de puncte de fidelitate. Acestea pot fi folosite, la cumpărarea altor produse, prețul de achiziție scâzând prin aplicarea acestor puncte.

-dacă te abonezi la newsletter primești un voucher cadou  de 10 ron, și vei fi mereu la curent cu reducerile de pe site. 

-dacă ești din București te poți duce in showroom-ul Dwyn din str.Toma Ionescu nr.9, sector 5, lângă Petrom Herescu.


VOI CE VĂ DORITI DE CRĂCIUN?Un comentariu :

  1. Informatii utile, mai ales ca se apropie sarbatorile si trebuie sa facem cadouri celor dragi.

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...