sâmbătă, 14 noiembrie 2015

Ideea mea de business cu 10.000 de euro

Dacă ați câștiga mâine 10.000 de euro la Loto voi ce ați face cu ei?Primele gânduri ale multora dintre români sunt: voi plăti ratele la banca, îmi voi cumpăra o mașină,voi pleca într-o tară exotică,etc. Până la urmă, unele vise pot fi îndeplinite doar cu ajutorul banilor.

Primul impus ar fi să îmi achit rata la bancă, însă după ce am studiat problema în detaliu, de ce să nu investesc banii într-o afacere? O să spuneți, că afacerile în ziua de azi nu mai merg, că ai nevoie de prea multe acte, că e o risipă de timp și bani.Dar dacă știi ce vrei, ești determinat în tot ceea ce vrei și muncești pentru asta, rezultatele pot apărea.

Visul meu e să am un site online de haine. Chiar zilele trecute vorbeam cu iubitul meu că dacă aș câștiga la Loto mi-aș deschide un site de haine. Aș începe pentru început cu un site online și pe parcurs aș deschide și un magazin tradițional sau mai multe. Un magazin de haine este un vechi vis de-al meu. Pasiunea mea pentru fashion și gustul meu pentru frumos, sunt două avantaje esențiale pentru o afacere de fashion. Pentru început aș alege să comand haine din diverse magazine, urmând ca pe viitor chiar să creez eu design-ul hainelor.

Într-adevăr trăim în țara birocrației, dar cu o documentare temeinică și cu ajutorul unor specialiști, visul de a avea un site online de haine nu e prea departe.

Pentru a demara o afacere, așa opta între un P.F.A și un S.R.L
Mă tentează foarte mult alegerea de P.F.A (persoană fizică autorizată) pentru costurile reduse de înființare.Contabilitatea se poate ține și de persoana care a înființat firma, dar dacă doriți un contabil autorizat,costurile sunt mult mai mici decât dacă ați alege un S.R.L.Însă ce mă fac căci în acest caz mi se solicită documente care să ateste pregătirea mea în domeniu,iar eu nu am nicio pregătire în domeniul de fashion? 

În aceeași măsură și înființarea unui S.R.L mă scapă de dovedirea pregătirii mele în domeniul de activitare, căci nu trebuie să aduc documente care să ateste experiența mea. În schimb costurile de înființare sunt mai mari în cazul S.R.L-ului așa că nu aș știi ce să aleg. Desigur, pentru a lua cele mai bune decizii voi apela la servicii de contabilitate pentru că atunci când pornești o afacere trebuie să ai alături profesioniști.De la ei voi primi sfaturi concrete pentru o afacere de succes și tot ei mă vor ajuta cu toate actele.

Chiar dacă nu știu clar ce aș alege P.F.A sau S.R.L, am idei clare despre alte detalii ale firmei mele. Mai întâi vom fi doar 2 angajați, eu și iubitul meu, eu mă voi ocupa de partea de promovare, iar el de expediat colete, de diverse întâlniri cu furnizorii. Pe viitor putem angaja și alte persoane care să ne ajute. Avem un prieten care este specialist în IT și el ne va ajuta să concepem site-ul.
Am experiență cu hainele, mă pricep cât de cât la fashion, am idee de ceea ce înseamnă un site.Cheia unei afaceri de succes e și o bună publicitate. Nu ai cum să vinzi ceva dacă nu promovezi produsul respectiv. 

Înfiintarea unei firme este o provocare pentru oricine, dacă visezi să ai propria ta afacere, consulta aceasta pagină,cu siguranță vei găsi sfaturi utile și poți apela la servicii personalizate pentru a alege cea mai bună variantă către îndeplinirea propriului vis.
VOI CE AȚI FACE CU 10.000 de euro?4 comentarii :

 1. ehe..mult noroc in indeplinirea visului si poate vei castiga intr-o buna zi la Loto...

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu suna rau, problema e ca la noi statul innabusa IMM-urile cu taxe enorme, in loc sa le sprijine. Succes!

  http://the-may-day.blogspot.ro/

  RăspundețiȘtergere
 3. Primul pas mereu este greu. Spor si inspiratie.

  RăspundețiȘtergere
 4. eu....cu 10 000 de euro....mi-as lua un mini concediu si m-as distra :))

  RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...