marți, 24 noiembrie 2015

Fetele rele ajung acolo unde vor

Se spune că fetele bune ajung în rai și fetele rele acolo unde vor. Și dacă am ajuns fix exact acolo unde vreau eu, sunt o rea, o păcătoasă? Dacă am luptat pentru fiecare lucru din viața mea, dacă am muncit chiar și pentru un fir de ață și nimic nu am primit de-a gata atunci da, I am a real bitch, căci da, am ajuns să am tot ceea ce îmi doresc.Am muncit pentru serviciul meu, pentru familia mea, pentru casa mea, pentru hainele mele, pentru iubitul meu. Cine spune că a primit totul de-a gata, lăudat să fie, eu sunt genul care atunci când vrea să fluiere, fluieră, genul care nu tace și nu își pleacă fruntea,omul care muncește pentru orice. 

Viața nu este despre a fi bun, sau rău, este despre a fi bun când trebuie și rău cu cine trebuie. O femeie puternică luptă pentru ceea este al ei și nu cedează indiferent de greutățile vieții.Mă uit în jurul meu și văd atâtea femei puternice, care nu știu asta, care nu își dau seama de ce comori ascunse stau în sufletul lor. Deși am fost create pentru a fizic atât de fragile, suntem mult mai puternice decât credem.

Acest articol nu este un manifest feminin, este un articol prin care discutăm despre eternul feminin,despre frumusețea unei femei puternice.  O femeie puternică se vede, se simte, și totul pornește de la modul de a se îmbrăca și până la atitudine. Așa-i că atunci când purtați o haină deosebită vă simțiți mult mai încrezătoare, mai energică? Hainele sunt la fel de importante, însă pentru mine lenjeria intimă trebuie să fie ireproșabilă la fel ca și hainele.De ce? Pentru că ele sunt ecou al feminității mele, simbol al încrederii mele în forțele proprii. Nu pot purta orice lenjerie intimă, ci doar una de calitate, care mă face să mă simt feminină și sexy. 

În relația cu sotul sau iubitul nostru, este bine ca din când în când să scoatem de la naftalină lenjeria sexy  pentru a reaprinde flacăra iubirii, căci așa cum vă spuneam la începutul articolului, fetele rele ajung exact acolo unde trebuie și când trebuie, și să nu uităm că în dragoste și în război totul e permis.

Dacă sunteți în căutarea unui cadou de Crăciun puteți arunca un ochi pe site-ul de lenjerie online unde găsiti cele mai originale și frumoase modele de lenjerii intime just for girls. Așa că bărbați, curaj, și oferiti iubitei voastre un set de lenjerie intimă sexy sau de ce nu un costum sexy de Crăciunița?8 comentarii :

 1. Imi place site-ul just4girls. Au foarte multe produse interesante. Dintre cele 3 lenjerii intime pe care le-ai ales pentru acest articol, a treia este preferata mea :D

  RăspundețiȘtergere
 2. eee..ce tinute indraznete au...mi.a placut site.ul recomandat de tine

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna propunere, a patruns si la noi moda americana a lenjeriei atent alese.

  RăspundețiȘtergere
 4. ...aha, deci sa trimit mesagerii lui Mos Craciun pe acest site. Bifat

  RăspundețiȘtergere
 5. :) Un om puternic - in adevaratul sens al cuvantului - e increzator in fortele proprii indiferent ce imbraca.
  Lenjeria intima deosebita - denumita sexy - e buna si aceasta la ceva, insa trebuie multe altele pe langa. :) Pana sa ajunga cineva la lenjerie trebuie sa fie atras de aspectul general, de atitudine. :) Sexy e o... atitudine.
  M-au inspirat primele randuri din postarea ta. :)
  Iti doresc sa ai putere de munca, sa realizezi tot ce iti doresti si sa te bucuri de reusite alaturi de cei dragi.

  RăspundețiȘtergere
 6. Imi plac alegerile tale, lenjeria intima sexy are si ea farmecul ei in orice relatie.

  RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...