luni, 12 octombrie 2015

Rozătoarele nu au ce cauta in povestea ta

A fost o dată ca niciodată un șobolan pe nume Jerry.Asemănarea de nume cu a șoricelului poznaș din simpaticele desene animate este pur întâmplătoare,dar se aseamănă într-o oarecare măsură cu acesta, căci la fel ca șoricelul animat, Jerry e un rozător încăpățânat și tare deștept.

Șobolanul Jerry locuia în castelul prințesei Eliana alături de alți sobolani. Nu le lipseau nimic șobolanilor în castel, cum să le lipsească ceva, când mesele erau îmbelșugate, bucătăria era mereu plină de bunătăți, iar pisicile nu prea le dădeau bătăi de cap? Pisicile erau mult prea leneșe ca să alerge după ei, așa că acest castel, era raiul șobolănesc.

Dar Jerry nu era doar un șobolan, era liderul șobolănimii din castel și toți sobolanii ascultau de el. Se înmulțiseră destul de mult în ultima vreme, mâncarea era pe săturate așa că Jerry nu își putea dori mai mult.

,,Pisici leneșe ce sunteți, de astăzi nu o să mai primiți nimic de mâncare și puteți să mieunați și să toarceți cât vreți, căci șobolanii mișună prin castel și voi stați și leneviți toată ziua.'' se auzi vocea supărată a prințesei Eliana.

Pisicile se uitau mirate la stăpâna lor și oarecum plictisite, știau că stăpâna lor doar le amenintă, și că oricum li se va face milă de ele, și le va hrăni. 
,,Cum să alergăm noi după șobolani, să ne murdărim lăbuțele când stăpâna noastră ne dă mâncare atât de bună.Cum să dăm somonul pe grăsimea de șobolan, spuse un motan cam gras celorlalte 2 pisici.''

Prințesa Eliana folosise tot felul de capcane pentru a prinde șobolanii, tot felul de otrăvuri, dar în van, căci surprinzător sau nu, se părea că aceste rozătoare sunt și inteligente,căci capcanele și otrăvurile erau neatinse. Era cazul să treacă la măsuri extreme, dar oare ce putea face? Vrăjitorul ei, știa o echipa numită deratizare Craiova care promitea să îi scape definitiv de rozătoare.

A doua zi, echipa sosi la castel, își făcură treaba ireproșabil, căci Jerry și neamul lui pieriră pe-ndată. Până la urmă, le venise cineva de hac și lor. Castelul era acum curat, fără rozătoare purtătoare de microbi și boli.


Povestea de mai sus, poate fi și povestea ta, dacă ai probleme cu orice fel de dăunători firma DDD îți oferă servicii de deratizare, dezinsecție și dezinfecție la prețuri accesibile.Nu cheltui bani în van pe otrăvuri, capcane sau tot felul de aparate-minune, apelează la o echipă de profesioniști,iar dăunătorii vor deveni doar o un vis urât.
Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți.... fără rozătoare 


13 comentarii :

 1. Ținând cont ca locuiesc la curte sunt perfecte aceste informații. Multumesc. Pupici

  RăspundețiȘtergere
 2. Un articol foarte util. Eu stau la casa si in perioada aceasta cam apar rozatoarele,trebuie sa fim precauti.

  RăspundețiȘtergere
 3. Si eu m-am confruntat la tara cu rozatoarele incapatanate. Multumesc pentru sfaturi.

  RăspundețiȘtergere
 4. Bine ca nu locuiesc la curte...ca ma tem foarte rau de soareci si sobolani....iar in subsolul blocului stiu ca se face regulat deratizare. Este un articol foarte util pentru cei ce doresc sa scape de "musafirii nepoftiti".

  RăspundețiȘtergere
 5. Un articol interesant. Multumim pentru informatii. Cred ca alegerea firmei potrivite este foarte importanta atunci cand te confrunti cu rozatoarele.

  RăspundețiȘtergere
 6. Un articol interesant. Multumim pentru informatii. Cred ca alegerea firmei potrivite este foarte importanta atunci cand te confrunti cu rozatoarele.

  RăspundețiȘtergere
 7. Jerry e doar un şoricel simpatic. Care nu are treabă cu şobolanii cu care pisicile evită să se lupte şi pe bună dreptate. Ratatouille ălă din desene ce era? :)

  RăspundețiȘtergere
 8. Sa nu aud de gandaci sau rozatoare sunt o pacoste la casa omului noroc cu firma DDD

  RăspundețiȘtergere
 9. Sa nu aud de gandaci sau rozatoare sunt o pacoste la casa omului noroc cu firma DDD

  RăspundețiȘtergere
 10. Ce poveste interesanta, noroc ca e cu final fericit, si ca firma DDD save the day!

  RăspundețiȘtergere
 11. Stau la curte, mor de frica rozatoarelor, sotul meu a prins unul cu lipici pe carton și l-a eliberat in padure, asa ca decât să asist la astfel de experiente, mai bine cu sfaturile tale. Multumesc.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cu atâtea pisici în curte???

   Ștergere
  2. Cea cu pisicile e Vienela. Eu nu mai am decat caini și ei nu vaneaza șoareci. Speram nici sa nu trebuiasca vreodata.

   Ștergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...