miercuri, 30 septembrie 2015

Dormi ușor, salteaua ortopedica veghează la confortul somnului tău

Se spune că timpul își cere inevitabil tributul.El își așterne amprenta asupra sufletului și trupului nostru.Semnele trecerii timpului le numărăm în bucuriile sau necazurile ascunse în inima noastră, în durerile sau bolile pe care le căpătăm în viață. Devenim mai maturi, mai deschiși, învățăm permanent câte ceva, sau cel puțin așa se presupune.


Timpul și-a pus amprenta și asupra mea iar în asociație cu o sarcină, m-a înzestrat cu ghilimele de rigoare cu dureri de spate ascunse într-o afecțiune ce trebuie ținută sub control pentru a nu se agrava.

Îmi doresc de mult timp o saltea care să îmi ofere confort absolut în timpul somnului.Am studiat cu atenție piața de saltele superortopedice, saltele indicate în cazul problemelor cu spatele. Am învățat că acest tip de saltele asigură o poziție corectă în timpul somnului.Saltelele sunt din spumă cu memorie care reduce punctele de presiune în timpul somnului,relaxând astfel mușchii spatelui și reducând durerile de coloană.  Cea mai importantă calitate a acestui tip de saltea este fermitatea,adio valuri în pat, adio dureri de spate,bun venit somn liniștit și confortabil.

De pe site-ul Green Future  mi-a atras atenția salteaua Aloe Vera care pe lângă calitățile superortopedice,este concepută cu un sistem de aerisire de 360 de grade, pentru un mediu uscat în timpul somnului.Husa,realizata din tricot și tratată cu Aloe Vera oferă un confort și mai mare, aloe vera fiind cunoscută pentru proprietățile antiinflamatoare și calmante.
Orice saltea ortopedică trebuie să aibă 3 roluri esențiale:
ORTOPEDIC-  oferă o poziție corectă în timpul somnului.
ANATOMIC- relaxează complet mușchii și ajută la o circulație sangvină eficientă.
ERGONOMIC- oferă confort în timpul somnului. 


Când achiziționați o saltea, nu uitați de husă, aceasta poate feri patul de microbi,acarieni și alți alergeni din exterior.
Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...