luni, 28 septembrie 2015

Buchete de mireasa pentru nunti de poveste

Bucuria revederii era mereu intensă, mai ales că la mijloc îi despărțeau câteva luni bune. El, alesese să plece în străinătate ca mulți alți români în căutarea unui trai mai bun.Decizia fusese grea, dar trebuia să o facă, mai ales că  în vară aveau să își cumpere un loc al lor, și să își unească destinele pentru totdeauna.

De data aceasta,aveau să nu mai plece, nici unul, nici celălalt, aveau să înceapă, aici, o nouă viață împreună, în doi sau de ce nu în 3, sau 4 :)

De fiecare dată când revenea în țară, Mihai o surprindea cu un superb buchet de lalele roșii, preferatele ei, de la floraria online, FloriCuDrag.ro. Era ușor să facă o comandă online, chiar și din străinătate.Era felul lui de a o anunța că în câteva ore, vor fi împreună. Chiar și în plină iarnă, la florărie, Mihai găsea florile care miroseau a primăvară.Cum nunta bătea la ușă, pregătirile erau pe ultima sută de metri.Nunta avea să fie restrânsă, cu prieteni dragi și rudele aproape, iar decorul exact cum amândoi și-l doreau:flori multe, aranjamente florale care să creeze un decor de vis,o sală luminoasă cu multe oglinzi. 

Maria mai avea de ales acel buchet de mireasa care să vorbească de la sine despre povestea lor de iubire. Buchetul de flori nu putea fi lăsat la voia întâmplării, el trebuia să fie simbolul primăverii lor infinite, era un accesoriu care nu doar definea întreaga ei ținută,dar și întreaga lor iubire.Oscila între trandafiri albi și lalele roșii, sau de ce nu să le aibă pe amândouă?
Maria citise undeva că în 2015 se poartă buchetele de mireasă în culori vii, accesorizate cu bijuterii special create pentru un plus de rafinament. Sala avea să arate minunat, căci florile dau culoare și eleganță oricărei încăperi,ele sunt detaliile care completează întregul tablou de nuntă.Cu siguranță, indiferent de buchetul ales, va fi cea mai fericită mireasă, pentru că Mihai era alesul inimii ei pentru totdeauna, iar nunta lor va fi de poveste.O poveste pe care o vor scrie până la adânci bătrâneți...
Un comentariu :

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...