miercuri, 19 noiembrie 2014

De la omida timida, la fluturele Zonia!


Ani de zile, am oscilat, nu îmi găseam stilul vestimentar.Îmi era teamă să încerc ceva nou, în materie de haine, mi se părea că sunt grasă și am burtă, deși aveam vreo 50 de kg. Acest lucru se întâmpla prin liceu, vârsta schimbărilor, a incertidudinii, a nesiguranței. Aș putea spune, metaforic vorbind, că eram ca o omidă ce încă nu se transformase într-un fluture.

Anii au trecut, mi-am găsit stilul, știu ce îmi place, nu îmi e teamă să încerc combinații diferite de haine, să port culori tari sau să mă machiez într-un anumit fel. Omida s-a transformat într-un fluture, plin de încredere și culoare.Stilul meu e o combinație de casual cu elegant.Nu mă îmbrac mai deloc sport, pentru că nu mă caracterizează. Îmi plac rochiile pe care le port cu mare plăcere, îmi plac fustele, la fel și pantalonii, dar port mai mult fuste sau rochii.

Că tot vorbeam de fluturi, am găsit un site de haine online, zonia.ro. M-a intrigat numele..zonia. Zonia este o specie de fluture, de aici și numele brandului. Fluturii Zonia sunt cunoscuți pentru zborul lor rapid,astfel hainele Zonia sunt perfecte pentru femeia modernă a secolului XX, o femeie puternică, dar care vrea să fie mereu în centrul atenției. Colecțiile Zonia te îndeamnă să îți găsești stilul, să te metamorfozezi într-o femeia sofisticată și elegantă. Am intrat și eu pe site-ul lor și am găsit lucruri foarte frumoase, le-aș lua pe toate.

Acest poncho albastru e printre preferatele mele, mai ales că nu am purtat niciodată așa ceva și chiar mi-aș dori să ies în evidență cu ceva nou și pentru stilul meu.
Rochiile de pe site sunt una mai frumoasă ca cealaltă, această rochie e printre preferatele mele, AVEȚI DE UNDE ALEGE, SUNT PESTE 200 DE MODELE DE ROCHII.


Ce spuneți de acest costum office? E WOW!!M-am îndrăgostit iremediabil de el. Mai ales că are un imprimeu tare frumos la spate.

Drage doamne, vă las să vă delectați cu colecțiile Zonia, mai ales că în fiecare miercuri sunt colecții noi.


5 comentarii :

  1. Prima data trebuie sa ma transform si eu in fluture.Deocamdata talia mea e de...viespe.:))
    Frumoasa toata colectia!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta cu transformarea e o idee bună! Iar cu modele din astea, vine și motivația, nu? ;-)

    RăspundețiȘtergere
  3. si rochita e frumoasa foc dar costumul rosu office este...SUPERB!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...